Krystallernes Power

oprettet d.

Krystallernes Power

Healing krystaller og ædelstene er blevet brugt i tusinder af år af gamle civilisationer; egypterne, aztekerne og andre inkorporerede dem i smykker, kosmetik, dekorative statuer, amuletter og meget mere - et vidnesbyrd om deres magtfulde evne til at frigive mentale, fysiske og åndelige blokeringer.

Både vores kroppe og healing krystaller har energi vibrationer, hvilket gør os naturligt modtagelige for vibrationer af dem, da de kan justere vores egne vibrationer med deres. 

Dette er grunden til, at healing krystaller og ædelstene har en kraftig vibrerende virkning, når de placeres direkte på din krop. Denne energi strømmer fra krystallen til dig, hvilket letter den frie strøm af energi gennem kroppen.

Healing krystaller fungerer som et værktøj til at forbinde vores bevidste tanker med vores krop. Med healing sten kan det give en helt ændring i dit liv, når du programmerer dem med en bestemt intention for transformation.

Tanker kan være magtfulde, fordi de dirigerer energi og energi følger tanken. Når du bruger krystaller i processen, hjælper deres frekvenser med at ophøjne disse tanker og intentioner.

Krystaller mm, der er dannet dybt inde i Jorden, indeholder en utrolig mængde visdom fra at opleve de mange transformationer gennem millioner og millioner af år.

Når du forstår krystalbetydning og deres specifikke egenskaber, vil du kunne udnytte det fulde potentiale i deres helbredende energi. 

 

Alle healing krystaller tjener et lignende formål, som er at vejlede os mod vores højeste potentiale, men blandt hundreder af forskellige typer har hver deres egen unikke vibrations- og helende virkning på sind-krop-ånden

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar