Selenit Egenskaber & Aura Energi Rensning <3

oprettet d.

Selenit Egenskaber & Aura Energi Rensning <3

Hvid og fin som sne - ren purifikation <3

 

Selenit er en helt vidunderlig krystal at have i sit hjem. Den spreder sin hvide rensende energi ud i hele rummet og beskytter samtidig mod dårlige energier.

Selenit er også kendt som Satin Spar på grund af dens mælkeagtige glans, der lyser op fra overfladen.

Selenit mines i flere lande som bl.a Marokko, Australien, Grækenland, Mexico og USA.

 

Selenite er et af de vigtigste redskaber i mange krystal healeres krystal arsenal. Du behøver dog ikke at være krystal healer for at arbejde og bruge dine krystaller til et bedre velvære.

Her får du lige en lille hurtig metode til rensning af din aura :

  1. For at rense din aura kan du tage en selenitstav  og bruge den som en slags "viskelæde".  Det er underordnet om det er en rå eller poleret selenit stav.
  2. Før krystallen op og ned i din krop, visualiser at den suger al negativitet, angst og bekymringer væk.
  3. Sørg for, at du starter øverst på dit hoved, og bevæger dig til bunden af ​​dine fødder, cirka  5-8 cm væk fra kroppen og  så lader du selenitten "energi rense" dig.
  4. Denne enkle teknik er ekstremt kraftfuld og kan gøres på mindre end 5 minutter - så den har alle tid til.

Selenit kan også bruges til at rense dine andre sten. Hvis du føler, at energien fra en bestemt sten/sten smykke er kedelig eller mindre levende end den plejede at være, kan du rense den ved hjælp af selenit. Hvis du har en skål, selenit stykke i okay størrelse, kan du lægge din anden sten/ smykke i/oven på natten over, for at energi-rense og genoplade.

 

LIdt mere om den smukke selenits egenskaber kommer her :

 

Selenit er som tidligere nævnt en stærk oplader både på det fysiske, det psykiske og det spirituelle plan.

Den er "renhed", sandhed og alt hvad der er ufordærvet.

Selenit kan bringe lyset ind i din hverdag.

Det er mineral, og den arbejder stærkt i enhver situation. Den så at sige går helt ind til benet. Hvis du har brug for at bearbejde oplevelser fra tidligere liv, og rette fokus på fremtiden, kan selenitten hjælpe dig.

Du kan meditere på den, og få klarhed og åbning af dine sanser, således at du vil være i stand til at se og forstå.

 

Selenitten vil kunne hjælpe dig til at føle dig i sikkerhed, en "helle", og du kan standse op og danne dig et overblik i en fortravlet dagligdag.

 

Vil du forstærke energien i en healingssituation, kan du med stort held bruge denne sten.

Den er fin til at forstærke kraften i behandlingen og give centrering for din klients sind så det kun drejer sig om det essensielle.

 

Selenit kan anvendes ved næsten alle sygdomsforløb og alle former for energiarbejde, hvor modtageren og giveren virkelig vil mærke hvad det vil sige at arbejde med energier og hvad det kan bringe frem.

 

"Mennesket ser kun det klart i omverdenen som det kan bestråle med lyset fra sit indre" har Rudolf Steiner udtrykt, og det er relevant at citere i beskrivelsen af Selenit.

 

Selenit bruges ikke kun til at pryde i vores hjem, terapi rum og til krystal healing - ser man på den smukke Santa Sabina KIrke i Rom, så vil man se at dens vinduer er lavet i yderst smukt udskåret selenit.   

      

 

                                                                                                                            

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar